米乐M6官网体育

Windmeter

Meet de windsnelheid en -richting met een eenvoudige bestaande sensor. 米6体育 voegt LoRaWAN connectiviteit toe aan bestaande systemen.

Bodem vochtigheidssensor

Meet het bodem vochtgehalte met een eenvoudige geleidingssensor. 米6体育 voegt LoRaWAN connectiviteit toe aan bestaande systemen.

Niveau watermeter

Meet de waterstand met een eenvoudige ultrasonic sensor. 米6体育 voegt LoRaWAN connectiviteit toe aan bestaande systemen.

Parkeersensor

Bepaal de beschikbaarheid van parkeerplaatsen met een eenvoudige sensor. 米6体育 voegt LoRaWAN connectiviteit toe aan bestaande systemen.

LoRaWAN Gateway

Het hart van het LoRaWAN systeem. 米6体育 maakt een eigen betaalbare LoRaWAN Gateway, de Lorank 8 in 4 verschillende uitvoeringen.

Lichtmeter

Bepaal de intensiteit van het licht met een eenvoudige sensor. 米6体育 voegt LoRaWAN connectiviteit toe aan bestaande systemen.

Fietsen tracker

Spoor uw fiets zelf op met een eenvoudige sensor. 米6体育 voegt LoRaWAN connectiviteit toe aan bestaande systemen.

LARANK 8

  • De Larank 8 is de eerste, betaalbare professionele LoRaWAN ™ Gateway. Met bijna 50 DSP pipes aan boord kan het 8 LoRaWAN berichten tegelijk verwerken. Dit maakt het mogelijk om met enkele 10.000-en eind nodes rondom de gateway te verbinden. En met een gevoeligheid van -138dBm en een maximum zendervermogen van 500mW kunt u eenvoudig elke node op grote afstand bereiken(*).

De hardware is gebaseerd op het hoge kwaliteit radio board van IMST(tm) en het open source Beagle Board. Ook de software is volledig open source en kan naar uw wensen worden aangepast. De unit wordt geleverd met geïnstalleerde software voor The Things Network. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om de unit te bedienen. Eenvoudig aansluiten en u bent verbonden met alle dingen om u heen. 

Deze Gateway onderscheidt zichzelf van de anderen op de markt door een  volledige  (!) open source software stack.
De door ons geïnstalleerde code is aanwezig op ons github account en kan door de gebruiker ingezien en aangepast worden. Zo wordt het mogelijk dat u deze gateway volledig naar eigen wensen inricht. Natuurlijk kunnen wij u daar ook in begeleiden.

Specificaties Bestel nu

Meet en ontdek met onze sensoren

XLP LoRa/ LoRaWAN sensor node

Toepassingen:

- Draadloze sensoren
- AMR (Automatic Meter Reading)
- Lange afstand communicatie
- Asset management (ultra small form factor) (no GPS!)

Productbeschrijving:

Stand-alone sensor met 433 of 868 MHz LoRa module on on-board antenne. Beschikt over een krachige 16-bits microcontroller (PIC24F32KA301), een adres chip (DS2401) en een XLP timer kristal.
Speciaal geschikt voor toepassingen waar stroomverbruik minimaal moet zijn.

De module is leverbaar voor de 433/868 MHz ISM frequentiebanden die in Europa gebruikt mogen worden.
Ontdek de mogelijkheden

LoRaWAN Nexus Board

Nieuw: 米6体育 is het gelukt om een LoRaWAN sketch te schrijven voor een Atmel ATMEGA328P !
Start vandaag nog met LoRaWAN.
Kijk onder 'Download Sketches' voor meer informatie.

Op basis van een Arduino Mini.

Eigenschappen:

Voedingsspanning 3.3Vdc (Vraw = 5Vdc (alleen normal mode!))
23x33 mm

Gemonteerd:

ATMEGA328P-AU MCU, 8BIT, ATMEGA, 20MHZ, TQFP-32
DS2401P+ SILICON SERIAL NUMBER
MCP7940M-I/MS RTC, I2C, 64BYTES SRAM
AZ1117CR-3.3TRG1 LDO VOLT REG, 0.5A, 3.3V (normal mode; selecteer)
W25X40CLSNIG-ND FLASH 4MBIT
U.FL antenne connector
RFM95W of RFM98W (selecteer)

Pin afstand : 800 mil.
Meer informatie

Ontdek de mogelijkheden van LoRa en LoRaWAN in uw IoT project

De missie van 米6体育 is ontwerpen van een optimale oplossing voor elk elektronica of elektrotechnisch probleem. Bij het ontwerpen van de oplossing wordt een optimum gezocht tussen alle factoren van het product, met name: kostprijs, prestatie en levensduur.

De projecten van 米6体育 zijn maatwerk; 米6体育 is geen system-integrator. Projecten worden individueel verzorgd en kunnen direct worden aangevraagd. Vraag naar de voorwaarden.

米6体育 doet zelfstandig of samen met u onderzoek naar het probleem of de optimale technische invulling van uw toepassing. Aan de hand van de technische specificatie worden één of meer oplossingen uitgewerkt waaruit u een keuze kunt maken.

Productontwikkeling is het sleutelwoord voor de reproduceerbaarheid van een oplossing. De oplossing voor het probleem is vaak de oplossing voor hetzelfde probleem van anderen, en daarvan kunt u profiteren. De producten van 米6体育 zijn afkomstig van eerdere projecten.

Competenties:

  • Draadloze communicatie
  • Systeem ontwerp
  • Schematic design en PCB ontwerp/layout
  • FPGA ontwerp
  • RF protocol-stack ontwerp (bijv. LoRaWAN)
  • Embedded software/firmware
  • Productie van prototypes en serieproductie
  • Consultancy/advies
  • Projectmanagement

Laat een bericht achter

友情链: 米乐M6游戏体育,米6体育官网app下载苹果-v7.2.6 苹果版 | 米6体育平台_米6米乐体育app官网~v7.5.26 安卓版 | 米6体育app官网登录,米乐体育手机版登录-APP v5.2.7 版 | 米乐体育m6娱乐~米乐体育在线登录入口_APP v5.5.5 版 | 米6体育竞彩_米乐体育官方直播网站下载安装,v7.4.27 vivo版 | 米乐体育M6官网首页_米乐体育官方下载官方|v4.5.21 安卓最新版 | 米6体育平台推荐app_米乐体育app下载手机版-电脑版 |